Vandebron

Meer over Vandebron

Op deze site kun je energie vergelijken van Vandebron. Van de bron is een energieleverancier van 100% groene stroom uit Nederlandse bronnen.


Historie Vandebron

Vandebron is in 2013 opgericht en is een online marktplaats waar je energie rechtstreeks van de boer koopt. Je weet dus precies waar je stroom vandaan komt. Bovendien kun je zelf je energiebron kiezen: wind-, water-, bio- of zonne-energie. Ze zijn gevestigd in Amsterdam.


Contactgegevens Vandebron

Tel: (088) 0444 555


Overige producten van Vandebron

In 2017 is Vandebron samen met TenneT een project gestart. Dit is een project dat gaat over ‘Smart Charging’ van elektrische auto’s. Smart charging is het opladen van auto’s wanneer de elektriciteitsvraag op het net laag is. Het opladen wordt uitgeschakeld als de vraag naar elektriciteit op het net hoog is. Op deze manier hoeft er niet extra bijgestookt te worden door ‘grijze’ energiecentrales om aan de energievraag van dat moment te voldoen. Op deze manier worden elektrische auto’s zoveel mogelijk opgeladen met duurzame stroom.


Overstappen naar Vandebron

Wil je weten of Vandebron de goedkoopste energieleverancier voor jou is? In onze energievergelijker bieden we verschillende contracten van Vandebron aan. Maak een vergelijking en stap direct over!

Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier.
Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu: 

9,6

Om een tien te scoren zou Vandebron uitsluitend gebruik moeten maken van technieken en bronnen die in de meest duurzame categorie vallen zoals wind- en zonne-energie.