Over directvoorelkaar.nl

Directvoorelkaar.nl is een onafhankelijke en betrouwbare prijsvergelijkingswebsite voor energie. Directvoorelkaar.nl biedt u vele voordelen:

Overstaphulp per telefoon: 085 – 536 04 95

Voor al uw vragen over het vergelijken van energie biedt Directvoorelkaar.nl een overstaphulp aan welke per telefoon bereikbaar is (085 – 536 04 95). De klantenservice hanteert de volgende openingstijden: maandag – vrijdag van 9:00 – 17:00. U kunt onze klantenservice ook bereiken via het contactformulier.
Doorgaans beantwoorden we uw vraag binnen 48 uur.

100% onafhankelijk

Onze volledige service is ingericht om u optimaal te dienen. directvoorelkaar.nl is 100% onafhankelijk, wat betekent dat geen enkele energieleverancier direct of indirect belang in ons heeft. Voor ons is er geen onderscheid tussen de ene energieleverancier en de andere. Energieleveranciers kunnen hun positie in de energievergelijker alleen beïnvloeden door hun tarieven of prijzen te wijzigen. Dit doen de meeste leveranciers dan ook regelmatig in de zin van een actietarief, waar u uiteindelijk van profiteert. Directvoorelkaar.nl ontvangt een eenmalige commissie van de leverancier. Door deze afsluitprovisie kan directvoorelkaar.nl haar service gratis aanbieden aan de consument. Daarnaast kunnen aanbieders geen banners plaatsen op onze website.

Volledig en correct

Directvoorelkaar.nl geeft een volledig en correct overzicht van het aanbod aan energieproducten. Het maken van een vergelijking verzekert u te kiezen voor het naar uw situatie best passende energieproduct van het moment. In de vergelijking worden alle energieleveranciers met een leveringsvergunning opgenomen.
Naast de volledigheid is onze vergelijker ook correct. In de energievergelijker kunt u filteren op bijvoorbeeld, groene of grijze stroom, looptijd van het contract en vaste of variabele energieprijs. Hierdoor vergelijkt u de juiste producten met elkaar en maakt u altijd de juiste keuze.

Gratis overstapservice

De dienstverlening van directvoorelkaar.nl is 100% gratis, ook worden er geen extra (overstap)kosten in rekening gebracht door de nieuwe energieleverancier. Daarnaast wordt uw oude energiecontract automatisch opgezegd door de nieuwe leverancier.

Laagste prijsgarantie

Directvoorelkaar.nl is continu op zoek is naar de laagste prijs en de hoogste korting. We sporen energieleveranciers aan om hun beste deal bij ons te plaatsen. Door deze zogenaamde actiekorting die speciaal via directvoorelkaar.nl worden aangeboden zijn we in staat de laagste prijsgarantie aan te bieden. Concreet betekent dit: indien u binnen een week hetzelfde energie-actiecontract (van dezelfde energieleverancier) ergens anders goedkoper terugvindt, dan betaalt directvoorelkaar.nl het verschil in actiekorting terug.

Binnen 5 minuten overgestapt

Tijdens het vergelijken is de het maken van de juiste keuze erg gemakkelijk, mede door het gebruik van de filteroptie. Heeft u de geschikte energieleverancier gevonden? Klik op aanvragen, vul de aanvullende gegevens in en druk op ‘bevestigen’ om de overstap te realiseren. Dit proces kost u minder dan 5 minuten van uw tijd, zo gemakkelijk kan het zijn!