Hoe verdienen wij?

Hoe kan het zo zijn dat je bij ons de beste vergelijking krijgt, terwijl je daar niets extra’s voor betaalt (en vaak zelfs korting krijgt)? En dat terwijl wij toch met een team van zo’n 16 experts dagelijks voor jou aan het werk zijn? Het is heel eenvoudig.

Daarom Directvoorelkaar.nl

Vergelijk het aanbod van alle leveranciers
Bespaar direct op uw energiekosten
Kies de goedkoopste energieleverancier

Afsluitvergoeding voor Directvoorelkaar.nl

Als je besluit om een verzekering of een energiecontract af te sluiten via Directvoorelkaar.nl, krijgen wij van de betreffende aanbieder een afsluitvergoeding. Onze bedrijfsvoering is zo ingericht dat de verschillen in de hoogte van deze afsluitvergoedingen geen invloed heeft op de uitkomst van de tarievenvergelijking. Jouw vergelijking komt dus ongeacht de hoogte van de verschillende afsluitprovisies tot stand en is gebaseerd op jouw wensen, situatie en leidt tot de beste prijs voor jou.

Het werkt ook andersom: de consument wint

Het leuke voor onze klanten is dat wanneer aanbieders merken dat bepaalde voorwaarden hoog worden gewaardeerd door de vergelijkers, zij soms hun voorwaarden aanpassen. Ook verlagen verzekeraars en energieleveranciers soms hun prijzen als ze zien dat ze te duur zijn om hoog te scoren op directvoorelkaar.nl. Uiteindelijk is dit dus ook goed voor jou: zo heb je als vergelijker indirect invloed op de verbetering van voorwaarden en prijs.