Nuon

Meer over Nuon

Op deze site kun je energie vergelijken van Nuon. Nuon is opgericht in 1994 en is gevestigd in Amsterdam. Nuon hoort bij de grootste drie energieleveranciers van Nederland en voorziet ongeveer 2,3 miljoen huishoudens van energie. In 2017 stapten de meeste mensen op onze website over naar Nuon.

Historie Nuon

In 2015 is Nuon overgenomen door het Zweedse ‘Vattenfall’. Sinds 2000 is het installatiebedrijf ‘Feenstra’ van Nuon.

Overige producten van Nuon

Nuon zet naast de levering van energie ook in op andere zaken. Zo kunnen ze met installatie partner Feenstra ook isolatie, ventilatie en zonnepalen aanbieden. Daarnaast kun je via Nuon ook een laadpaal aanschaffen voor de elektrische auto.

Overstappen naar Nuon

Wil je weten of Nuon de goedkoopste energieleverancier voor jou is? In onze energievergelijker bieden we verschillende contracten van Nuon aan. Maak een vergelijking en stap direct over! Moet je, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, je contract van Nuon juist opzeggen? Kijk dan bij Nuon opzeggen.

Contactgegevens Nuon

Tel: 0900 – 0808
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur.

 

Duurzaamheid Nuon

Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier.
Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu: 4,7.

Om uit de achterhoede te komen zal het concern de fossiele en nucleaire activiteiten verder moeten terugschroeven en tegelijk grootschaliger moeten inzetten op hernieuwbare energie.