Energieleveranciers

Wat zijn energieleveranciers?

Energieleveranciers zorgen voor de levering van stroom en/of gas naar je woning. Hiervoor maken zij gebruik van de transportnetten van de regionale netbeheerders. Dankzij je energieleverancier heb je licht en blijft je huis het hele jaar door een fijne temperatuur. Energieleveranciers kunnen de energie zelf produceren of inkopen bij producenten of tussenhandelaren.

Alle energieleveranciers in 2019

Bekijk hieronder direct welke energieleveranciers wij vergelijken voor u.

De prijs van energieleveranciers Nederland

De prijzen van energieleveranciers veranderen continu; er is dan ook niet één energieleverancier het duurst of goedkoopst. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, die zowel bij de consument áls de energieleverancier liggen. Wij zetten enkele factoren op een rijtje.

Vragen over energieleveranciers?

Wil je jouw huidige energieleverancier inwisselen, maar heb je vragen over het overstapproces? Zit ik bijvoorbeeld een periode zonder gas, water en licht? Of heb je andere twijfels of bevind je je in een bijzondere situatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Overstappen.nl heeft meer dan 5 jaar ervaring in het overstapproces. De medewerkers van de klantenservice kunnen al je vragen beantwoorden. Desgewenst denken zij met je mee over de best passende leverancier.